Cassettebandjes

  • Geplaatst op
  • Door Lekker Retro
  • 0
Cassettebandjes

Cassettebandjes: in een zeldzame opruimbui heb ik de mijne allemaal weggedaan. Jaren geleden al. Heb jij ze nog wel en zou je ze weer eens willen luisteren? Een los cassettedeck, walkman of radio-cassettespeler heb je vast niet meer, maar er zijn nu verschillende functionele (en mooie!) alles-in-1 spelers verkrijgbaar die zowel je CD's en MP3's als je bandjes en - helemaal terug van weggeweest - je LP's afspelen.

Verticale muziekinstallatie NR600
Van Soundmaster hebben we verschillende alles-in-1Soundmaster Verticale Muziekinstallatie NR600-muziekinstallaties in het assortiment. Het nieuwste paradepaardje is de verticale platenspeler (met ingebouwde CD-, cassettespeler en radio) NR600

Verticale platenspeler NR600

Deze muziekinstallatie is niet alleen mooi om te zien en erg makkelijk te plaatsen (of zelfs op te hangen), doordat de LP's verticaal in plaats van horizontaal worden afgespeeld, maar hij is ook van allerlei moderne gemakken voorzien. Zo kun je op de NR600 je LP's of cassettebandjes digitaliseren en overzetten op USB. Door de ingebouwde stereo luidsprekers en het houten kabinet is het geluid ook nog eens goed en hoef je dus geen boxen aan te sluiten. Alles over deze mooie nostalgische verticale platenspeler, de NR600, lees je op de productpagina.
Soundmaster Muziekinstallatie PL900
Een meer klassiek ogende platenspeler is de PL900. Dit model, dat duidelijk geïnspireerd is op de platenspelers uit de jaren 70, is uitgerust met een CD-speler en -brander, cassettedeck en radio. De ingebouwde speakers en de houten kast maken het geheel af. Met deze Soundmaster platenspeler 
Soundmaster Muziekinstallatie NR513DABhaal je een complete muziekinstallatie in huis waar je - ouderwets! - jarenlang plezier aan zult beleven.

Platenspeler PL900

Ook op deze muziekinstallatie draai je dus niet alleen je oude (of nieuwe) vinyl, maar ook je CD's of cassettebandjes. De PL900 kan zelf je LP's digitaliseren naar MP3-formaat op USB. Kijk voor alle informatie over Soundmasters PL900 op de productpagina.Wil je een complete muziekinstallatie aanschaffen en houd je van een echte oude en nostalgische uitstraling, dan is de Soundmaster NR513DAB misschien wat voor je. Dit model lijkt zo uit een ver verleden te zijn gekomen, maar laat je niet misleiden door het klassieke uiterlijk. Deze muziekinstallatie is namelijk zeer compleet en helemaal van deze tijd. 

Muziekinstallatie NR513DAB

Deze muziekinstallatie komt ook uit de stal van Soundmaster en is 100% moderne techniek in een nostalgisch jasje. Een platenspeler, CD-speler, cassette-speler en DAB+ (digitale) radio ineen, uitgerust met bluetooth en de mogelijkheid om LP's, CD's, cassettebandjes en radio direct op te nemen op USB. De houten kast van rustiek eiken en de ingebouwde speakers maken het plaatje compleet. Alles over de complete muziekinstalltie NR513DAB is te vinden op de productpagina.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden