Haal het voorjaar in huis

  • Geplaatst op
  • Door Lekker Retro
  • 0
Haal het voorjaar in huis

De lente is begonnen! Haal het voorjaar in huis met mooie, lichte kleuren, muziek (die je ook mee naar buiten kunt nemen) en vrolijke spullen.

Lente: dé tijd voor wat verandering in je interieur. Dit voorjaar kies je voor lichte kleuren, zoals geel en blauw. Je woonkamer breng je heel makkelijk en betaalbaar in voorjaarsstemming door de kussens op je bank te vervangen, wat extra plantjes neer te zetten (of op te hangen in zo'n hippe plantenhanger - die je ook nog zelf maakt) en een paar kleurrijke accessoires neer te zetten. 

Draagbare platenspeler 

Crosley Cruiser II Triangle
De temperaturen beginnen op te lopen, de zomertijd gaat in en de zonuren nemen toe. De lente is dan ook de tijd waarin we meer tijd buiten, in de tuin of in het park, doorbrengen. Hoe leuk is het dan om je eigen plaatjes te kunnen draaien tijdens een voorjaarspicknick of -barbeque? Er zijn verschillende toffe draagbare platenspelers verkrijgbaar bij Lekker Retro, maar de Crosley Cruiser II kun je echt overal gebruiken. Deze kekke pick-ups werken namelijk ook op batterijen! Er zijn vijf varianten: de Triangle, zoals hiernaast afgebeeld, een blauwe versie, een oranje, een groene en een 
stijlvolle zwarte. Ook Soundmaster heeft met de PL580 een gave en zeer betaalbare draagbare platenspeler toegevoegd aan het assortiment.

Cactus op je bank 

Kussenhoes Groen
Met vrolijke kussens in voorjaarskleuren maak je jouw woonkamer makkelijk 'lente-proof'. Helemaal leuk is het om je eigen kussens te maken. Je kunt ze natuurlijk helemaal zelf maken, maar gemak dient de mens, dus wij hebben ook kant-en-klare DIY-pakketten waarmee je zelf een stempel kunt ontwerpen (of kunt kiezen voor een van de meegeleverde sjablonen) om een kussenhoes mee te bestempelen. Deze pakketten van het Utrechtse imakin bevatten alles wat je hiervoor nodig hebt, behalve het binnenkussen. Er zit meer dan voldoende textielverf bij, dus heb je je cactuskussen af, dan stempel je vrolijk door op een theedoek, tafelloper of op de servetten. Het imakin DIY-pakket kussenhoes is bij Lekker Retro verkrijgbaar in het groen en in het zwart.

 

VakantieplannenVintage klassieke wereldkaart

Het maken van plannen voor de vakantie hoort ook typisch bij het voorjaar. Dromen over verre reizen, mooie landen, leuke steden en onbekende bestemmingen. Met zo'n gave klassieke wereldkaart aan de muur kun je bekijken waar je naartoe zou willen, maar je kunt ook met punaises of stickertjes aangeven waar je al geweest bent. Zo'n vintage klassieke wereldkaart aan de muur staat erg stijlvol en het is een leuke manier om voor jezelf of de kinderen meer inzicht te krijgen in hoe onze wereld in elkaar steekt.

 
Waterfles retro appel


Crosley Cruiser II Triangle

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden