Kraamcadeau maken: koffertje gevuld met cadeautjes

  • Geplaatst op
  • Door Lekker Retro
  • 0
Kraamcadeau maken: koffertje gevuld met cadeautjes

Ga je op kraamvisite en zoek je een leuk kraamcadeau? Maak een origineel kraamcadeau door een koffertje te vullen met kleine cadeautjes.

*****
Kraamcadeau kant-en-klaar kopen? Het is ook leuk om zelf een persoonlijk kraamcadeau samen te stellen en zo je eigen cadeautje te maken. Lekker Retro heeft veel schattige kleine koffertjes die mooi zullen staan op de babykamer en die je zelf kunt vullen met cadeautjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ingetogen koffertje als de dit koffertje met tractor, een koffersetje in vrolijke pastelkleuren of een blikken koffertje met robot print.

Kraamcadeau: koffertje met kleine cadeautjes

Koffertje met cadeautjes

Koop een aantal kleine cadeautjes die in het koffertje passen. Denk aan een knuffeltje of doekje voor de baby, een boekje of wat kleertjes. Het is leuk ook voor de ouders iets te kopen, zoals badschuim, een geurtje of een lekker drankje. Zelf maken kan natuurlijk ook! Een leuk zelfmaakcadeautje is een speenkoord, een bedrukt kussen of een bestempeld schriftje om alle mijlpalen in op te schrijven.

Pak alle cadeautjes als losse pakjes in of leg ze gewoon zo samen in een koffertje. Pak het koffertje feestelijk in en klaar is je originele kraamcadeau! Vind je dit wat veel van het goede? Dan is een kofferset van kleine bij elkaar passende koffertjes of een los blikken koffertje natuurlijk ook hartstikke leuk om te geven en om te krijgen.

Retro koffer

Lekker Retro verkoopt twee soorten koffertjes: blikken kleine koffertjes in prachtig Scandinavisch design van het Noorse merk Blafre en koffersets van drie kleine koffertjes van het Engelse Sass & Belle. Vergelijk al onze koffertjes hier op onze speciale retro koffer-pagina.

Veel plezier met geven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden