Poster ophangen met masking tape

  • Geplaatst op
  • Door Lekker Retro
  • 0
Poster ophangen met masking tape

Poster ophangen: DIY en tips voor het ophangen van onze posters en schoolplaten. Gebruik mooie masking tape / washi tape om je poster goedkoop, makkelijk en snel op te hangen.

Posters als decoratie zijn helemaal van nu en ook lekker retro. Stijlvol en kleurrijk voor de kinderkamer, babykamer of speelhoek. Met mooie retro kleuren en illustraties. Kies bijvoorbeeld voor een van onze alfabetposters (van NieuweschoolplatenW:form of Bora Illustraties), ga voor een wereldkaart in vintagestijl of een stoere met voertuigen of werktuigen. Vergelijk al onze posters in de categorie Retro Poster en Schoolplaat.

Poster ophangen

Doordat we veel posters los verkopen, kun je zelf kiezen voor een ophangsysteem dat past bij jouw smaak en inrichting. De allermakkelijkste manier om een poster op te hangen, is deze met (mooie!) tape op de muur te plakken. Zo haal je 'm er ook weer makkelijk van af. Of kies ervoor om zelf een posterhanger van houten latjes te maken (zie ons blog: DIY Posterhanger) of lijst de poster in (zie ons blog: Poster of schoolplaat inlijsten).

Poster met tape ophangen inspiratie 

W:form Poster voertuigen tape
W:form Poster keuken tape
W:form Poster Alfabet ABC tape


Op zoek naar zo'n mooie retro poster? Al onze posters vergelijk je in de categorie Retro Poster en Schoolplaat.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden