BORA illustraties - Bora behang kinderkamer - Tuin (In the Garden)

Behang voor de kinderkamer: extra dik en kwalitatief vliesbehang van 50 x 300 cm per baan bedrukt met vrolijke tuin illustratie. Kleurvast en makkelijk aan te brengen.

Lees meer...
€32,50 Incl. btw
Levertijd: ca. 1 tot 2 weken. Dit product wordt op bestelling gemaakt.
+ -
In winkelwagen
Prachtig in Nederland ontworpen behang van BORA Illustraties. Dit behang met als thema de Tuin is bedrukt met vrolijke illustraties in mooie kleuren en vrolijkt iedere muur op. Leuk voor op de babykamer, kinderkamer of speelkamer! Tip: behang een muur of kast voor een speels effect. Het behang is kleurecht, biologisch afbreekbaar en het bevat geen gezondheids- of milieubelastende bestanddelen.

Vliesbehang

Dit is kwalitatief zeer goed behang van extra dikke kwaliteit. Vliesbehang is makkelijk en schoon aan te brengen, omdat je de muur inlijmt in plaats van het behang (zoals bij 'traditioneel' behangen). Doordat je de lijm dus niet op het behang zelf doet, blijft het behang droog en zal het niet krimpen of uitzetten na het aanbrengen. Het behang is afwasbaar en ook na jaren weer makkelijk te verwijderen als het is aangebracht met de juiste lijm: perfax roll-on.

Rol of baan

Een baan meet 50 x 300 cm. Handig als je maar een klein stukje muur of bijvoorbeeld een kast wil behangen. 
Een rol bestaat uit drie banen van 50 x 300 cm per stuk. 

Rollen en banen zijn te combineren, maar bestel wel al het behang dat je nodig denkt te hebben in 1 bestelling. Dit behang wordt namelijk op bestelling geproduceerd en er kan kleurverschil optreden als je het behang niet in 1 keer bestelt.

Bijzonderheden behang Tuin:
materiaal: vliesbehang, aanbrengen met perfax roll-on (advies)
afmetingen baan: 50 x 300 cm (b x h)
afmetingen rol: 3 banen van 50 x 300 cm per stuk
patroonherhaling: 50 cm

Wil je het behang eerst in het echt zien? Stuur een mail naar info@lekkerretro.nl met je verzoek en we sturen je een A4-sample toe. Je kunt twee samples per keer aanvragen.

Let op: Het behang wordt op bestelling geproduceerd. Voorkom kleurverschil en bestel alle benodigde banen tegelijkertijd. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen