BORA illustraties - BORA Poster (50 x 70 cm) ABC Alfabet

Poster van stevig papier in mooie retro kleuren met Bora-illustratie A-B-C Alfabet. Mooi stijlvol voor op de kinderkamer of babykamer.

Lees meer...
Aantal: 1
Stijlvolle, vrolijke poster voor een vleugje retro in de babykamer of de kinderkamer. Leer je kindje spelenderwijs kennismaken met letters en woorden lezen met deze kleurrijke poster aan de muur. De illustraties op deze alfabetposter zijn gemaakt door Deborah van Bora Illustraties. 

Perfect als kraamcadeau of accessoire om je kinderkamer compleet te maken! Naast de letters uit het alfabet staat bij iedere letter ook een leuke tekening van een voorwerp waarvan de naam begint met deze letter. Een appal bij de A, een beer bij de B, een clown bij de C, een diamant bij de D, een envelop bij de E, fruit bij de F, een gitaar bij de G, een helicopter bij de H, etc. Creatief en leuk gevonden en de poster stimuleert zo ook de creativiteit van jouw kleintje!

Specificaties poster ABC Alfabet:
Afmeting: 50 x 70 cm
Materiaal: 250 grams 100% gerecycled papier (zware kwaliteit)
Kleur: zachte retro tinten okergeel, oranje, donker- en mintgroen en creme.

De poster wordt netjes verpakt in een stevige kartonnen koker verzonden. De poster hang je bijvoorbeeld op met wat masking tape; inlijsten of ophangen aan houten latjes kan natuurlijk ook. Inspiratie nodig? Bekijk ons blog DIY Posterhanger.

Vergelijk de poster ABC Alfabet hier met de andere posters en retro schoolplaten van Lekker Retro. Van Bora Illustraties hebben we ook verschillende soorten kinderbehang in het assortiment! Alles van Bora vind je op de verzamelpagina van Bora Illustraties.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen