BORA illustraties - BORA Poster (A3) Luiaard moeder en kind (Mommy Sloth)

Poster (A3) van stevig papier met Bora-illustratie Luiaard moeder en kind (Mommy Sloth). Mooi stijlvol voor op de kinderkamer of babykamer.

Lees meer...
Aantal: 3
Stijlvolle, vrolijke poster voor een vleugje retro in de babykamer of de kinderkamer. De prachtige illustratie van een luiaard met baby die lekker ligt te luieren op de takken, is gemaakt door Deborah van Bora Illustraties. In een mooie kleur geel/oker in combinatie met zwart en wit. 

Perfect als kraamcadeau of accessoire om je babykamer compleet te maken! Ook verkrijgbaar als behang: Bora behang kinderkamer - Luiaards (Sloths).

Specificaties poster Luiaard moeder en kind:
Afmeting: A3 (ca. 420 x 297 mm)
Materiaal: 170 grams 100% gerecycled papier (zware kwaliteit)
Kleur: zachte retro tint okergeel, zwart en wit
Beperkte oplage

De poster hang je bijvoorbeeld op met wat masking tape; inlijsten of ophangen aan houten latjes kan natuurlijk ook. Inspiratie nodig? Bekijk ons blog DIY Posterhanger.

Vergelijk de poster Luiaard met moeder en kind hier met de andere posters en retro schoolplaten van Lekker Retro. Van Bora Illustraties hebben we ook verschillende soorten kinderbehang in het assortiment! Alles van Bora vind je op de verzamelpagina van Bora Illustraties.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen