Blafre

Min: €0 Max: €15

BLAFRE is een Noors familibedrijf dat op vintage design geïnspireerde producten maakt. De kleurrijke olifantjes, bloemetjes, robots en uiltjes die de blikjes, thermosflessen en tinnen koffertjes van BLAFRE sieren, zijn echt lekker retro.

Scandinavisch retro design

De retro producten van BLAFRE hebben een mooi, stijlvol scandinavisch design met een knipoog naar de Fifties, Sixties en Seventies. De tinnen retro koffertjes zijn prachtig om te zien met hun kleurrijke opdrukken en voegen kleur en een vleugje vintage toe aan de kinderkamer. Opbergblikken met vrolijke printjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De retro thermosflessen met kopje zijn handig voor onderweg en mooi om te zien.
 

Veilig en duurzaam

Bij BLAFRE staat veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten van BLAFRE worden allemaal getest in hun fabriek in Noorwegen en worden steekproefsgewijs getest door het Technological Institute in Noorwegen. De flessen en kopjes zijn goedgekeurd voor het bewaren van voedsel en bevatten geen sporen van Phthalates en zijn BPA vrij. BLAFRE ziet erop toe dat al haar fabrieken voldoen aan de Europese normen op het gebied van mileu-eisen en werkomstandigheden.