Dotcomgiftshop - Cupcake Kit Colourful Creatures

Vrolijke, kleurrijke vintage muffinvormpjes met bijpassende prikkertjes in het thema Colourful Creatures om je zelfgemaakte cupcakes mee te versieren.

Lees meer...
Aantal: 6

Kinderfeestje of traktatie voor je kind regelen? Wat dacht je van lekkere zelfgemaakte cupcakes gepresenteerd in de vormpjes en versierd met de prikkertjes uit deze Cupcake Kit in de variant Colourful Creatures? Maak ze met vanille of chocolade en versier met slagroom, nootjes of gekleurde spikkels. Lekker en super om te zien!

Deze muffinvormpjes zijn op de zijkanten rondom bedrukt met kleurrijke dieren en aan de onderkant staat een mooie leeuw afgebeeld. Er zijn vier verschillende soorten prikkertjes: een octopus, een toekan op een tak, een zittende leeuw en een kangaroo met baby in haar buidel. Zeker weten dat jouw zoon of dochter deze retro traktatie graag presenteert aan alle vriendjes en vriendinnetjes, want wat zijn ze ontzettend leuk deze vintage ontwerpen om je cupcakes mee aan te kleden!

Een cupcake bakset bestaat uit 24 cupcakevormpjes & prikkertjes met decoratie.

De Cupcake Kit is ook verkrijgbaar in de variant Vintage Transport met afbeeldingen van een groene dubbeldekker bus, een stoere vrachtwagen, een blauwe oldtimer en een gele vintage helikopter. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen