Dotcomgiftshop - Cupcake Kit Vintage Transport

Stoere vintage muffinvormpjes met bijpassende prikkertjes in het thema Vintage Transport om je zelfgemaakte cupcakes mee te versieren.

Lees meer...
Aantal: 3

Kinderfeestje of traktatie voor je kind regelen? Wat dacht je van lekkere zelfgemaakte cupcakes gepresenteerd in de vormpjes en versierd met de prikkertjes uit deze Cupcake Kit in de variant Vintage Transport? Maak ze met vanille of chocolade en versier met slagroom, nootjes of gekleurde spikkels. Lekker en super om te zien!

Deze muffinvormpjes zijn op de zijkanten rondom bedrukt met vintage voertuigen en aan de onderkant staat een stoere vrachtwagen afgebeeld. Er zijn vier verschillende soorten prikkertjes: een groene dubbeldekker bus, een stoere vrachtwagen, een blauwe oldtimer en een gele vintage helikopter. Zeker weten dat jouw zoon of dochter deze retro traktatie graag presenteert aan alle vriendjes en vriendinnetjes, want wat zijn ze ontzettend leuk deze vintage ontwerpen om je cupcakes mee aan te kleden!

Een cupcake bakset bestaat uit 24 cupcakevormpjes & prikkertjes met decoratie.

De Cupcake Kit is ook verkrijgbaar in de variant Colourful Creatures met afbeeldingen van een vriendelijke leeuw, een octopus, een toekan en een kangaroo met baby.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen