Dotcomgiftshop - Thermosfles met beker Vintage Bicycle

Thermosfles met beker met opdruk Vintage Bicycle. In deze mooie thermosfles neem je overal je eigen koude of warme dranken mee naartoe. Handig en duurzaam!

Aantal: 1

Duurzaam, handig en gewoon lekker: neem je eigen drinken mee in deze mooie thermoskan. Geniet 's ochtends in de trein of auto naar je werk van een vers kopje koffie of thee; neem tijdens een wandeling warme chocolademelk mee; of drink een koud glas frisdrank tijdens een dagje uit. Deze thermosfles komt altijd wel van pas en hij is door de mooie print Vintage Bicycle ook nog eens erg leuk om te zien.

De thermosfles is gemaakt van metaal en bekleed met kunststof. De kan is afsluitbaar met een draaidop. Bovenop de thermosfles zit een bijpassende beker. Dat is nog eens handig! 

Thermosfles met beker Vintage Bicycle 

  • Inhoud: 350 ml
  • Afmeting: 21 x 7 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Lees voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.
  • De thermosfles is niet geschikt voor gebruik in de oven of magnetron, niet in water onderdompelen maar reinigen met afwasmiddel en water.
  • De thermosfles is niet geschikt voor melkproducten of warme en koude babyproducten.

Liever een ander printje? We verkopen deze thermosfles met beker ook met de opdruk Vintage Ivy en Retro Poppy.

Bijpassende koeltas of lunchtrommel kopen? Kijk dan ook eens naar de Broodtrommel / Koeltas Vintage Bicycle en de Broodtrommel / Lunchtrommel Bicycle Rider.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen