imakin - DIY Pakket Kussenhoes Groen

Met dit imakin DIY-pakket maak je zelf een unieke kussenhoes. Incl. instructies voor het stempelen van cactussen, driehoeken, pijlen en sterren & groene verf.

Lees meer...
Aantal: 3
Zelf een kussenhoes met uniek ontwerp maken? Dit 'Do It Yourself'-pakket van imakin bevat alle ingrediënten om je eigen kussens te maken: instructies, een kussenhoes, textielverf, 2 rubberen blokken om stempels van te snijden, een mesje en een penseeltje. Alleen het binnenkussen zit er niet bij. Omdat je zelf de stempels snijdt waarmee je de kussenhoes gaat stempelen, kun je alle vormen maken die je wilt.

DIY Stempelen

Om het je makkelijk te maken, bevatten de instructies een aantal basisvormen die uitgeknipt kunnen worden om als mal voor de stempel te dienen. Zo maak je je eigen stempel voor het stempelen van cactussen, driehoeken, pijlen en sterren. Liever een ander ontwerp, maar even geen inspiratie? Imakin verzamelde heel veel stempelideeën op Pinterest. Waarschijnlijk hou je verf over en kun je met je zelfgemaakte stempel dus nog even doorstempelen. Op de Pinterest-pagina vind je ook hiervoor tips. Bestempel bijvoorbeeld zelf een hydrofiele doek of een tas.

Inhoud DIY-pakket Kussenhoes Groen:

  • stap-voor-stap instructie
  • kussenhoes wit (40 x 40 cm, 100% katoen)
  • textielverf
  • 2 rubberen blokken (om stempels van te snijden)
  • mesje
  • penseel
  • zelf toevoegen: binnenkussen (40 x 40 cm)

Fijn: na het fixeren (zoals in de bijgesloten instructie beschreven) is de kussenhoes gewoon wasbaar op 30°C.
Dit DIY-pakket wordt geleverd met een tubetje groene textielverf. Lekker Retro heeft ook een DIY Pakket Kussenhoes met zwarte textielverf in het assortiment.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen