Jay - Retro Letterbord Zwart incl. 286 witte tekens

Letterbord zwart inclusief 286 witte letters, getallen en leestekens van 1,9 cm lang. De woontrend van nu: je eigen retro letterbord!

Lees meer...
Retro letterbord van het hippe nieuwe merk Jay. Dit zwarte letterbord is een re-make van hét klassieke vintage-stijl letter board, vaak gebruikt voor het tonen van menu's en openingstijden of op kantoor. En wat een gave re-make is het geworden! Het bord zelf is zwart en de rand is goudkleurig; komt inclusief 286 witte letters, getallen en leestekens. Lekker Retro verkoopt ook de bijbehorende gele tekenset, voor nog meer variatie.

Bijzonderheden Jay Retro Letterbord:
- Afmeting: 30 (b) x 45 (h) cm
- Kleur: zwart bord met goudkleurig frame 
- Materiaal: plastic bord en plastic letters; aluminium frame
- Voorzien van haakjes om het bord op te kunnen hangen
- Inclusief 286 witte letters, getallen en leestekens van 1,9 cm (3/4 inch) lang
- Het letterbord wordt geleverd in een stevige doos met mooie goudkleurige rand (leuk als cadeau!)

Woordkunst
Gebruik dit retro letterbord voor de interieurtrend van dit moment: woordkunst! Maak je eigen woordkunst of leen bekende citaten, gedichten of songteksten van anderen. Plaats liefdesboodschappen of een mooie herinnering. Hang een slaapliedje op de babykamer of een bijzondere quote op je slaapkamer. Of gebruik het bord voor leuke berichtjes aan elkaar op het toilet. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Verander de teksten zo vaak je wilt. Zet het letterbord op een mooie plek neer of hang 'm op. Het letterbord is voorzien van haakjes waarmee je 'm zo ophangt.

Zoek je inspiratie voor jouw woordkunst? In het blog Letterbord inspiratie staan heel veel mooie voorbeelden.

Praktisch
Voor heel veel praktische toepassingen kun je dit letterbord ook gebruiken. Thuis bijvoorbeeld voor je to do-lijst, weekplanning of boodschappen (wat hangt zo'n letterbord stijlvol in de keuken!). Zakelijk voor het aangeven van openingstijden, prijzen of een menu. Aan jou de keuze. En het mooie is: je kunt je Jay letterbord blijven aanpassen. Het is een blanco bord waarop je steeds opnieuw eigen teksten en berichten kunt plaatsen.

Ook verkrijgbaar: Retro Letterbord uitbreiding: Gele tekenset. De gele tekens zijn kleiner dan de witte, namelijk: 1,27 cm (1/2 inch).
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen