Jay - Schoolplaat Biologica - Paddenstoelen (Fungi)

Schoolplaat van 100% katoen aan houten ophanglatjes met mooie vintage illustraties van paddenstoelen van het trendy merk Jay. Afmeting: 140 x 69 cm

Aantal: 2
Vintage stijl schoolplaat van het hippe nieuwe merk Jay. De paddenstoel-illustratie is een reproductie van historisch werk uit het Wellcome Collection archief. Schoonheidsfoutjes uit het origineel zijn overgenomen in deze reproductie. Dit geeft deze katoenen retro schoolplaat een authentieke vintagelook; stoer en romantisch.

Schoolplaten

Dit soort schoolplaten hingen vroeger in het biologie-lokaal. Ze hingen aan de muur of aan zo'n rails waar er dan meerdere achter elkaar hingen, zodat de juf of meester steeds de juiste schoolplaat kon kiezen en tevoorschijn kon halen. (Er was nog geen digibord toen.) Ze roepen dan wel gevoelens van herkenning en nostalgie op, deze schoolplaat is toch echt helemaal nieuw en past in een trendy woonstijl.

Bijzonderheden Jay Schoolplaat Biologica - Paddenstoelen:
- afmetingen: 140 x 69 cm (h x b)
- 100% katoenen doek aan zwarte houten latjes waarmee je de schoolplaat op kunt hangen.
- de schoolplaat wordt opgerold in cadeauverpakking verstuurd en is daardoor ook erg leuk om cadeau te doen.
- als je de poster ophangt, zullen eventuele kreukels (ontstaan doot het oprollen) na verloop van tijd vanzelf verdwijen.

De Schoolplaat Biologica - Paddenstoelen is een mooie - en leerzame! - toevoeging aan je interieur. Voor op de kinderkamer, in de gang of 'gewoon' boven de bank in de woonkamer of op je eigen slaapkamer. 

Vergelijk de Jay Schoolplaat Biologica - Paddenstoelen (Fungi) 
hier met onze andere schoolplaten en -posters.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen