Mandrel - Hairpin Leg - 3 punt 'slim'

Hairpin Leg - 3 punt 'slim': driepuntige Hairpin Leg tafelpoot van staal, met een ronde extra smalle onderkant. Stoer retro design met een moderne twist.

Lees meer...
€25,00 Incl. btw
Levertijd: ca. 3 - 5 werkdagen. Dit product wordt op bestelling gemaakt.
Merk:
+ -
In winkelwagen
De driepuntige Hairpin Leg wordt gemaakt uit 12 mm massief staal en is verkrijgbaar in een normale ('normaal'), een extra slanke variant ('slim') en in twee bredere varianten ('wide 20' & 'wide 30'). Het verschil tussen 'slim' en 'normaal' is dat de normale versie meer rond is aan de onderkant en de 'slim' versie wat meer in een punt loopt. De bevestigingsplaat is 10 bij 10 cm en voorzien van vier schroefgaten. 

Hairpin Leg - 3 punt 'slim'

  • driepuntige Hairpin Leg tafelpoot met ronde, smalle basis
  • 12 mm massief staal 
  • bevestigingsplaat van 10 x 10 cm met vier schroefgaten
  • keuze uit behandeling met hardwax of onbehandeld
  • zelf in een kleur af te werken
  • geschikt voor binnenshuis, voor buiten is een extra poedercoating nodig ivm roesten
  • in verschillende hoogtes leverbaar: 30, 40, 50, 60, 70, 72 en 74 cm. De hoogte is gemeten vanaf de vloer tot de onderzijde van het blad.

Standaard zijn de Hairpin Legs voorzien van een hardwax behandeling, maar je kunt er ook voor kiezen het staal onbehandeld te laten. Dit is € 2,- goedkoper. Kies hiervoor als je de Hairpin Legs zelf af wilt werken met (hard)wax, lak, olie of vernis om deze bijvoorbeeld een andere kleur te geven.  

De genoemde prijzen zijn per stuk. Afwijkende verzendkosten: voor het versturen van de Hairpin Legs rekenen wij een bijdrage van € 4,25 in de verzendkosten voor bestellingen onder de € 125,-. Boven dit bedrag is verzending gratis. Levertijd: de Hairpin Legs worden op bestelling gemaakt en de levertijd bedraagt ca. 3 - 5 werkdagen.

Vergelijk de Hairpin Leg - 3 punt 'slim' ook met de andere Hairpin Legs op onze website. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de Hairpin Leg. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen