Nieuweschoolplaten - Schoolplaat Dino / Dinosaurus skeletten

Vintage stijl poster/schoolplaat met aan de ene kant illustraties van stoere dino's en aan de andere kant een grafische weergave van hun skeletten.

Lees meer...

Vintage look schoolplaten, maar dan nieuw; hier hebben we lang naar gezocht! Deze mooie schoolplaat is dubbelzijdig bedrukt en stijlvol afgewerkt met houten latjes.

Stoere retro dino-poster met aan de witte zijde mooie illustraties van acht grote en kleine dino's. Angstaanjagende met scherpe tanden en hele lieve. De Nederlandse namen van de dinosaurussen staan erbij.
De andere kant van deze schoolplaat heeft een zwarte achtergrond waartegen de lichte tekeningen van dino-skeletten prachtig contrasteren. De botten lijken zo van deze poster te spatten. Echt een stoere plaat!

Bijzonderheden Dino / Dinosaurusskeletten:
Afmeting schoolplaat: 50 x 70 cm
Materiaal: papier en hout
Print: vintage look, gedrukt met eco-vriendelijke inkt en gelamineerd
Afwerking: houten latjes met een dun laagje natuurlijke olie
De poster wordt opgerold in een stevige kartonnen koker geleverd. De houten posterhanger zit vast aan de schoolplaat en is voorzien van een touwtje waaraan je de plaat zo ophangt. De poster is dichtgebonden met een lintje.
 

Schoolplaat

De zogenoemde 'praatplaten' zijn geïnspireerd op de schoolplaten die vroeger in de klas gebruikt werden. Ze hingen aan de muur of aan zo'n rails waar er dan meerdere achter elkaar hingen, zodat de juf of meester steeds de juiste schoolplaat kon kiezen en tevoorschijn kon halen. (Er was nog geen digibord toen.) Ze roepen dan wel gevoelens van herkenning en nostalgie op, deze posters zijn toch echt helemaal nieuw en van nu. Nieuwe oude schoolplaten dus; of oude nieuwe.

Een mooi afgewerkte schoolplaat of poster is een sfeervolle - en leerzame! - toevoeging aan je interieur. Voor op de kinderkamer, in de gang of 'gewoon' boven de bank in de woonkamer of op je eigen slaapkamer. Of hang er een boven de tv, zodat ze ook nog iets opsteken als ze voor de buis zitten of een spelletje spelen.

Vergelijk de schoolplaat Dino / Dinosaurusskeletten hier met onze andere retro schoolplaten en posters.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen