Nieuweschoolplaten - Schoolplaat Haaien / Onderwaterwereld

Vintage stijl poster/schoolplaat met aan de ene kant kleurrijke illustraties van haaien met hun namen erbij en op de andere kant een spannende zwart/wit onderwaterwereld.

Lees meer...

Vintage look schoolplaten, maar dan nieuw; hier hebben we lang naar gezocht! Deze mooie schoolplaat is dubbelzijdig bedrukt en stijlvol afgewerkt met houten latjes.

Ga mee in de wereld van de zee met deze spannende retro poster. Op de ene zijde vind je tekeningen van tien haaien met hun Nederlandse namen erbij. Van luipaardhaai tot witte haai. Stijlvol en stoer!
Op de andere zijde staat een mooie zwart/wit illustratie van een onderwaterwereld met tekeningen van onder andere een schip, een wrak, een kompas en een vuurtoren. Een wereld die de fantasie stimuleert; wat zou er nog meer op de bodem van de zee liggen?

Bijzonderheden Schoolplaat Haaien / Onderwaterwereld:
Afmeting schoolplaat: 50 x 70 cm
Materiaal: papier en hout
Print: vintage look, gedrukt met eco-vriendelijke inkt en gelamineerd
Afwerking: houten latjes met een dun laagje natuurlijke olie
De poster wordt opgerold in een stevige kartonnen koker geleverd. De houten posterhanger zit vast aan de schoolplaat en is voorzien van een touwtje waaraan je de plaat zo ophangt. De poster is dichtgebonden met een lintje.
 

Schoolplaat

De zogenoemde 'praatplaten' zijn geïnspireerd op de schoolplaten die vroeger in de klas gebruikt werden. Ze hingen aan de muur of aan zo'n rails waar er dan meerdere achter elkaar hingen, zodat de juf of meester steeds de juiste schoolplaat kon kiezen en tevoorschijn kon halen. (Er was nog geen digibord toen.) Ze roepen dan wel gevoelens van herkenning en nostalgie op, deze posters zijn toch echt helemaal nieuw en van nu. Nieuwe oude schoolplaten dus; of oude nieuwe.

Een mooi afgewerkte schoolplaat of poster is een sfeervolle - en leerzame! - toevoeging aan je interieur. Voor op de kinderkamer, in de gang of 'gewoon' boven de bank in de woonkamer of op je eigen slaapkamer. Of hang er een boven de tv, zodat ze ook nog iets opsteken als ze voor de buis zitten of een spelletje spelen.

Vergelijk de schoolplaat Haaien / Onderwaterwereld hier met onze andere retro schoolplaten en posters.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen