Nieuweschoolplaten - Schoolplaat Industrie / Stad / Natuur

Schoolplaat met illustratie Industrie / Stad / Natuur. Voorzijde: zwart, wit, blauw, grijs, oranje. Achterzijde: wit, roze, zwart.

Lees meer...
Aantal: 1
Laatste exemplaar. Deze schoolplaat gaat uit het assortiment. Op = op!

Op deze mooie poster van Nieuweschoolplaten staat een stijlvolle vrolijke illustratie van een combinatie van industrie, de stad en de natuur. De schoolplaat is reversible en dus aan beide kanten bedrukt. Op de ene zijde is de illustratie gedrukt in de kleuren zwart, wit, blauw, grijs en oranje. Keer je de poster om, dan is aan de andere zijde dezelfde illustratie gedrukt in de kleuren wit, roze en zwart. Voor stoere jongens en meiden!

Door de mooie, zachte tinten is dit echt een stijlvolle poster geworden. Een mooie toevoeging aan de babykamer, kinderkamer of speelkamer.

Bijzonderheden Schoolplaat Industrie / Stad / Natuur:
Reversible poster
Voorzijde: zwart, wit, blauw, grijs en oranje
Achterzijde: wit, roze en zwart
Formaat poster: 50 x 70 cm
Materiaal: papier en hout
Print: Illustratie gedrukt met eco-vriendelijke inkt en gelamineerd op witte ondergrond
Afwerking: Houten stokken met een dun laagje natuurlijke olie

De poster wordt opgerold in een stevige kartonnen koker geleverd. 

Kijk ook eens bij de vintagelook nieuwe schoolplaten over schelpenkruideninsectenvlindersvogelswerktuigendinosaurussenNederlandhet alfabet en de rekentafels. Sommige zijn staand, andere liggend, maar allemaal zijn ze een mooie - en leerzame! - toevoeging aan je interieur. Voor op de kinderkamer, in de gang of 'gewoon' boven de bank in de woonkamer of op je eigen slaapkamer. Of hang er een boven de tv, zodat ze ook nog iets opsteken als ze voor de buis zitten of een spelletje spelen.

Vergelijk de schoolplaat  Industrie / Stad / Natuur hier met onze andere schoolplaten en -posters.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen