Nieuweschoolplaten - Schoolplaat The Big Five / Voetafdrukken

Vintage stijl poster/schoolplaat met aan de ene kant een prachtige illustratie van The Big Five en op de andere kant pootafdrukken die je op safari tegen kunt komen.

Lees meer...

Vintage look schoolplaten, maar dan nieuw; hier hebben we lang naar gezocht! Deze mooie schoolplaat is dubbelzijdig bedrukt en stijlvol afgewerkt met houten latjes.

Aan de ene zijde van deze retro poster vind je illustraties van The Big Five: de neushoorn, de buffal, de olifant, de leeuw en het luipaard.
Aan de andere zijde staan de voetafdrukken van 16 dieren die je op safari tegen kunt komen getekend in zwart/wit. Hun namen staan erbij (leerzaam!). Van de springbok en de zebra tot de struisvogel en de krokodil. 

Bijzonderheden Schoolplaat The Big Five / Voetafdrukken:
Afmeting schoolplaat: 50 x 70 cm
Materiaal: papier en hout
Print: vintage look, gedrukt met eco-vriendelijke inkt en gelamineerd
Afwerking: houten latjes met een dun laagje natuurlijke olie
De poster wordt opgerold in een stevige kartonnen koker geleverd. De houten posterhanger zit vast aan de schoolplaat en is voorzien van een touwtje waaraan je de plaat zo ophangt. De poster is dichtgebonden met een lintje.
 

Schoolplaat

De zogenoemde 'praatplaten' zijn geïnspireerd op de schoolplaten die vroeger in de klas gebruikt werden. Ze hingen aan de muur of aan zo'n rails waar er dan meerdere achter elkaar hingen, zodat de juf of meester steeds de juiste schoolplaat kon kiezen en tevoorschijn kon halen. (Er was nog geen digibord toen.) Ze roepen dan wel gevoelens van herkenning en nostalgie op, deze posters zijn toch echt helemaal nieuw en van nu. Nieuwe oude schoolplaten dus; of oude nieuwe.

Een mooi afgewerkte schoolplaat of poster is een sfeervolle - en leerzame! - toevoeging aan je interieur. Voor op de kinderkamer, in de gang of 'gewoon' boven de bank in de woonkamer of op je eigen slaapkamer. Of hang er een boven de tv, zodat ze ook nog iets opsteken als ze voor de buis zitten of een spelletje spelen.

Vergelijk de schoolplaat The Big Five / Voetafdrukken hier met onze andere retro schoolplaten en posters.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen