Nieuweschoolplaten - Schoolplaat Werktuigen / Bouwplaats

Vintage stijl poster/schoolplaat met aan de ene kant stoere werktuigen, zoals een hijskraan, bulldozer en shovel, en aan de andere kant een illustratie van een bouwplaats.

Lees meer...

Vintage look schoolplaten, maar dan nieuw; hier hebben we lang naar gezocht! Deze mooie schoolplaat is dubbelzijdig bedrukt en stijlvol afgewerkt met houten latjes.

Retro poster met prachtige illustraties van werktuigen aan de ene zijde en een schematische weergave van een bouwplaats aan de andere zijde. Alles in zwart/wit. Echt een poster voor stoere jongens en meiden (én hun ouders). Stijlvol door de zwarte afbeeldingen. Op de poster staan tien werktuigen afgebeeld en de namen staan erbij. Mooi en leerzaam!

Bijzonderheden Werktuigen / Bouwplaats:
Afmeting schoolplaat: 50 x 70 cm
Materiaal: papier en hout
Print: vintage look, gedrukt met eco-vriendelijke inkt en gelamineerd
Afwerking: houten latjes met een dun laagje natuurlijke olie
De poster wordt opgerold in een stevige kartonnen koker geleverd. De houten posterhanger zit vast aan de schoolplaat en is voorzien van een touwtje waaraan je de plaat zo ophangt. De poster is dichtgebonden met een lintje.
 

Schoolplaat

De zogenoemde 'praatplaten' zijn geïnspireerd op de schoolplaten die vroeger in de klas gebruikt werden. Ze hingen aan de muur of aan zo'n rails waar er dan meerdere achter elkaar hingen, zodat de juf of meester steeds de juiste schoolplaat kon kiezen en tevoorschijn kon halen. (Er was nog geen digibord toen.) Ze roepen dan wel gevoelens van herkenning en nostalgie op, deze posters zijn toch echt helemaal nieuw en van nu. Nieuwe oude schoolplaten dus; of oude nieuwe.

Een mooi afgewerkte schoolplaat of poster is een sfeervolle - en leerzame! - toevoeging aan je interieur. Voor op de kinderkamer, in de gang of 'gewoon' boven de bank in de woonkamer of op je eigen slaapkamer. Of hang er een boven de tv, zodat ze ook nog iets opsteken als ze voor de buis zitten of een spelletje spelen.

Vergelijk de schoolplaat Werktuigen / Bouwplaats hier met onze andere retro schoolplaten en posters.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen