Nieuweschoolplaten - Vintage Poster (schoolplaat) Nederland

Retro poster met landkaart van Nederland. De poster is helemaal nieuw, maar ziet er prachtig vintage uit. Stijlvol en leerzaam!

Lees meer...
Poster met een mooie getekende kaart van Nederland. De provincies hebben ieder een eigen kleur gekregen en de provincienamen staan erbij. Leuk en leerzaam!

Het papier waarop deze poster gedrukt is, is voorzien van een vintagelook, waardoor deze op een natuurlijke manier verouderd lijkt. Maar vergis je niet: deze retro poster is helemaal nieuw!

Bijzonderheden Vintage Poster Nederland:
  • Formaat: 48,5 x 67,5 cm
  • Materiaal: papier
  • De poster wordt opgerold geleverd

Poster ophangen

Deze poster is erg leuk om op te hangen in de baby- of kinderkamer of speelhoek! De poster plak je bijvoorbeeld op een kast of deur met wat masking tape of plakband. Of je lijst de poster in of hangt deze op aan mooie houten latjes om er een echte retro schoolplaat van te maken. 

Zoek je inspiratie voor het ophangen van je poster? Bekijk onze blogs: Poster ophangen met masking tape, Poster of schoolplaat inlijsten en DIY Posterhanger.
 

Schoolplaten 

De posters zijn geïnspireerd op de schoolplaten die vroeger in de klas gebruikt werden. Ze hingen aan de muur of aan zo'n rails waar er dan meerdere achter elkaar hingen, zodat de juf of meester steeds de juiste schoolplaat kon kiezen en tevoorschijn kon halen. (Er was nog geen digibord toen.) Ze roepen dan wel gevoelens van herkenning en nostalgie op, deze posters zijn toch echt helemaal nieuw en van nu. Nieuwe oude schoolplaten dus; of oude nieuwe.

Vergelijk deze Vintage Poster Nederland ook eens met onze andere posters en schoolplaten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen