piNeut - Gelukzalig Neutje - Zakflacon

piNeut: de enige echte doe-het-zelf likeur! Maak je eigen chocoladelikeur met vanille en roze peper. Chocolade zorgt voor een gelukkig en vrolijk gevoel.

Lees meer...
Aantal: 1
Gelukzalig Neutje van piNeut is een heerlijke chocoladelikeur met vanille en roze peper. Chocola bevat van nature gelukstofjes die je vrolijk en blij maken. De zakflacon Gelukzalig Neutje bevat alle ingrediënten voor deze gelukzalige likeur, behalve de drank.

piNeut likeur zakflacon

Deze piNeut komt in een mooi flesje - formaat zakflacon - en er zit een beschrijving bij. Voeg zelf jenever of brandewijn toe en bewaar de fles op een leuk plekje in huis, schud regelmatig en na 6 weken is je zelfgemaakte koffielikeurtje klaar. DIY, maar dan wel lekker makkelijk. En geloof ons: het wachten wordt beloond!

Tip: voeg deze lekkere chocoladelikeur toe aan een zelfgemaakte chocoladecake of -taart of zelfgebakken brownies.

Inhoud zakflacon: 200 ml. 
Voeg zelf 150 ml jonge jenever of brandewijn aan de zakflacon toe, wacht 6 weken en schud regelmatig. Na 6 weken wachten, kun je genieten van je zelfgemaakte chocoladelikeurtje. Heerlijk bij de koffie of gewoon zomaar!
Je kunt jenever of brandewijn toevoegen. Met jenever wordt de likeur wat pittiger van smaak; met brandewijn wordt het likeurtje iets zoeter en stroperiger.

doe-het-zelf likeur cadeau

De doe-het-zelf likeuren van piNeut zijn erg leuk om cadeau te doen. Geef een flesje los of in combinatie met een flesje jenever of brandewijn in een mooie bijpassende piNeut cadeaubox! In deze cadeaubox past een zakflacon piNeut en een flesje drank. Je kunt er natuurlijk ook twee piNeut zakflacons in doen.

Naast de piNeut Gelukzalig Neutje - Zakflacon hebben we ook de volgende piNeut likeuren in het assortiment:Het Gelukzalig Neutje is vanaf week 4/5 verkrijgbaar bij Lekker Retro. Bestellen kan al wel gewoon, maar je bestelling wordt pas dan geleverd.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen