piNeut - Heilig Neutje

piNeut: de enige echte doe-het-zelf likeur! Maak zelf een kruidige likeur met heilige en heilzame kruiden: kaneel, steranijs, venkel, kamille en anijszaad.

Aantal: 1
Heilig Neutje van piNeut is een zoet kruidige neut met heilige en heilzame kruiden. De Griekse likeur Ouzo ligt aan de basis van deze likeur. Heilig Neutje is wel complexer van smaak, door de toevoeging van zachtere kruiden, zoals kaneel en kamille. De fles Heilig Neutje bevat alle ingrediënten voor deze heilzame neut, behalve de drank.

piNeut likeur 

Deze piNeut komt in een mooie fles en er zit een beschrijving bij. Voeg zelf jonge jenever toe, schud regelmatig en na 4 weken is je zelfgemaakte neut klaar. Je kunt ook iets langer wachten, dan wordt de smaak kruidiger. En geloof ons: het is het wachten waard! DIY, maar dan wel lekker makkelijk. 

Inhoud fles: 750 ml. 
Voeg zelf 500 ml jonge jenever aan de fles toe, wacht 4 weken (of langer), schud regelmatig en klaar is je zelfgemaakte zoet kruidige likeur.

doe-het-zelf likeur cadeau

De doe-het-zelf likeuren van piNeut zijn erg leuk om cadeau te doen. Naast de piNeut Heilig Neut hebben we ook de volgende piNeut likeuren in het assortiment:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen