piNeut - Klaar voor een Kus (bio) - Zakflacon

piNeut: de enige echte doe-het-zelf likeur! Maak je eigen frisse likeur met limoen, eucalyptus, pepermunt en tijm. De Nederlandse versie van Limoncello.

Lees meer...
Aantal: 3
Klaar voor een Kus van piNeut is een lekkere frisse biologische neut met limoen, eucalyptus, pepermunt en tijm. Het recept van dit likeurtje is gebaseerd op een recept uit de 17e eeuw, toen tandpasta nog niet bestond. Deze origine piNeut-likeur is het Nederlandse antwoord op Limoncello. De zakflacon Klaar voor een Kus bevat alle ingrediënten voor deze frisse likeur, behalve de drank en de limoen. Ook fijn: deze neut is in twee dagen klaar.

piNeut likeur zakflacon

Deze piNeut komt in een mooi flesje - formaat zakflacon - en er zit een beschrijving bij. Voeg zelf jenever en een limoen toe, schud regelmatig en al na 2 dagen is je zelfgemaakte neut klaar. DIY, maar dan wel lekker makkelijk. 

Inhoud zakflacon: 200 ml. 
Voeg zelf 150 ml jonge jenever en 1 limoen aan de zakflacon toe, wacht twee dagen en schud regelmatig. Al na twee dagen wachten, kun je genieten van je zelfgemaakte neut. Lekker voor na het eten of bij de borrel.

doe-het-zelf likeur cadeau

De doe-het-zelf likeuren van piNeut zijn erg leuk om cadeau te doen. Geef een flesje los of in combinatie met een flesje jenever in een mooie bijpassende piNeut cadeaubox! In deze cadeaubox past een zakflacon piNeut en een flesje drank. Je kunt er natuurlijk ook twee piNeut zakflacons in doen.

Naast de piNeut Klaar voor een Kus - Zakflacon hebben we ook de volgende piNeut likeuren in het assortiment:


Klaar voor een Kus - zakflacon - is vanaf week 4/5 verkrijgbaar bij Lekker Retro. Bestellen kan al wel gewoon, maar je bestelling wordt pas dan geleverd.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen