Retro Platenspeler

Min: €0 Max: €100

Retro platenspelers: moderne platenspelers in een vintage jasje. LP's komen goed tot hun recht op deze platenspelers. Ze zijn mooi om te zien en veelal voorzien van extra's, zoals een USB- en AUX-ingang en een radio. Een vintage platenspeler staat prachtig in zowel een klassiek als een modern interieur.

Lekker Retro verkoopt een mooie selectie retro platenspelers van de merken:


Complete muziekinstallatie

Ga je voor een Seventies model (bestseller PL186H), een nostalgische look, zoals de NR513DAB of de verticale platenspeler NR600, of haal jij liever een superhippe blikvanger in huis, zoals de Crosley Bermuda Red? Veel van deze platenspelers zijn complete muziekinstallaties met radio, CD-speler en cassettedeck.

Draagbare platenspeler

Een draagbare platenspeler is helemaal van nu. Kies je voor een draagbare platenspeler in een retro koffermodel van hout of imitatieleer dan kun je voortaan overal van je vinyl collectie genieten en neem je je grammofoonplaten gewoon mee. Van Soundmaster hebben we de koffermodel platenspelers PL580. Crosley heeft als basismodel de Crosley Cruiser, die verkrijgbaar is in toffe printjes, en voor de gevorderde platendraaier de klassiek zwarte Keepsake Deluxe, de petrolblauwe Spinnerette & de Nomad.