Hairpin Leg Tafelpoten

Min: €0 Max: €40

Hairpin Legs: ranke stoere tafelpoten in prachtige retro stijl. Met retro Hairpin Legs verander je een simpele tafel of los tafelblad zo in een echte eyecatcher. Voor voorbeelden en tips, lees je ons blog over de Hairpin Leg. De Hairpin Legs worden gemaakt door onze partner Mandrel.

Retro tafelpoten met 2 of 3 punten 

De Hairpin Legs retro tafelpoten zijn verkrijgbaar in een tweepuntige en een driepuntige versie. In beide versies is er een 'normale' uitvoering, die rond is aan de onderkant, en een 'slim' uitvoering, die wat meer in een punt loopt en daardoor wat smaller oogt. De prijzen van deze twee uitvoeringen zijn gelijk. Daarnaast zijn er twee extra brede versies: de wide 20 en de wide 30

Draagvermogen

De Hairpin Legs ‘slim’ en ‘normaal’ zijn geschikt voor tafelbladen tot ca. 40 kg. De driepuntige Hairpin Legs zijn het meest geschikt voor eettafels en bureaus. De tweepuntige Hairpin Legs zijn minder stabiel en daarom minder geschikt als eettafel en bureau. 

De lage varianten (tot 50 cm) zijn zeer stevig en kunnen zwaardere gewichten dragen. Voor grotere tafelbladen tot ca. 60 kg zijn de Hairpin Legs 'wide 20' geschikt; tot ca. 80 kg de Hairpin Leg 'wide 30'.

Hardwax of onbehandeld staal

Standaard zijn de Hairpin Legs voorzien van een hardwax behandeling, maar je kunt er ook voor kiezen het staal onbehandeld te laten. Kies hiervoor als je de Hairpin Legs zelf af wilt werken met (hard)wax, lak, olie of vernis om deze bijvoorbeeld een andere kleur te geven. 

De onbehandelde en met hardwax behandelde Hairpin Legs zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis. Buiten zullen deze gaan roesten. Wil je Hairpin Legs toch buiten gebruiken? Je kunt deze zelf voorzien van een afwerking, zoals een poedercoating, die wel geschikt is voor buiten.