Retro Poster & Schoolplaat

Min: €0 Max: €35

Vintage look schoolplaten, maar dan nieuw; hier hebben we lang naar gezocht! We vonden ze in een reeks prachtige nieuwe schoolposters. Naast deze te gekke schoolplaten, hebben we ook een aantal stijlvolle posters van het Nederlandse label BORA in het assortiment opgenomen. Sinds kort verkoopt Lekker Retro ook een mooie selectie Scandinavische retro posters van W:form.

 

Nieuwe Schoolplaten

De posters zijn geïnspireerd op de schoolplaten die vroeger in de klas gebruikt werden. Ze hingen aan de muur of aan zo'n rails waar er dan meerdere achter elkaar hingen, zodat de juf of meester steeds de juiste schoolplaat kon kiezen en tevoorschijn kon halen. (Er was nog geen digibord toen.) Ze roepen dan wel gevoelens van herkenning en nostalgie op, deze posters zijn toch echt helemaal nieuw en van nu. Nieuwe oude schoolplaten dus; of oude nieuwe.

Poster ophangen

De meeste posters worden opgerold geleverd. Je kunt ze dus zelf op een mooie manier ophangen. We schreven hierover een aantal blogs. In het blog DIY Posterhanger lees je hoe je zelf met houten latjes een prachtige vintagelook posterhanger maakt. Ook over het inlijsten van je poster of schoolplaat en het plakken van je poster op de muur met masking tape / washi tape schreven we een blog. Genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan!