Over ons

Lekker Retro staat voor mooie retro producten, persoonlijke aandacht en goede service. Als je op deze pagina kijkt, ben je vast nieuwsgierig naar de persoon achter deze webwinkel. Daarom vertel ik hier graag iets over mijzelf en over Lekker Retro. 


Lekker Retro

Ik ben Mathilde, eigenaar van Lekker Retro. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter in het mooie Brabant. Voordat ik deze webwinkel startte, heb ik geschiedenis gestudeerd en werkte ik onder meer op de redactie van een nostalgische tv-zender en voor de bijbehorende webwinkel. Ik ben dus al jaren bezig met vertellen over het verleden en de in- en verkoop van nostalgische en retro producten met een vintage uitstraling. Design, fotografie en het maken van online content, zoals afbeeldingen, teksten en filmpjes, vind ik erg leuk.

Met Lekker Retro kan ik mijn werkervaring en mijn persoonlijke interesses combineren en jou in mijn webwinkel de mooiste retro producten aanbieden. Vraag jij je ook wel eens af wat retro eigenlijk inhoudt? En wat het verschil is tussen retro en vintage? Lees meer over 'wat is retro?' in ons blog.

Online winkelen

Lekker Retro is voor iedereen het adres voor mooie retro producten. Of je nou voor het eerst online winkelt of vaker aankopen via internet doet, iedereen kan slagen bij Lekker Retro. Ik presenteer mijn producten zo duidelijk mogelijk, zodat je net als in de winkel goed weet wat je koopt.

Een kleine wisselende selectie van mijn producten is ook te koop bij Webshops Only Concept Store in 's-Hertogenbosch (Vughterstraat 47). Bij deze concept store huren verschillende leuke webshops een plank, een kast of een tafel om hun producten ook in een fysieke winkel aan te bieden (shop-in-shop). Je kunt hier dus live webshoppen en alles bekijken, voelen, pakken en direct afrekenen en mee naar huis nemen.

Persoonlijk

Je bent van harte welkom om online rond te kijken op Lekker Retro. Liever persoonlijk contact? Je kunt me mailen, bellen of bereiken via Facebook of Whatsapp. Ook voor advies bij je keuze of voor vragen over het bestellen.

Lekker Retro is een eenmanszaak, waardoor ik helaas niet altijd in de gelegenheid ben je telefoontje op te nemen. Krijg je geen gehoor? Stuur me dan een mailtje of een Whatsapp-berichtje en ik zal je vraag zo snel mogelijk (meestal binnen een paar uur) beantwoorden.

Tips

Mis je een retro product in mijn assortiment of heb je andere tips? Dan hoor ik dat graag via een mailtje. Wil je met Lekker Retro samenwerken of organiseer je een evenement waar wij niet mogen ontbreken? Ook dan hoor ik dat het liefste via de mail of via het contactformulier op de pagina Klantenservice.

Veel winkelplezier!

Hartelijke groet,
Mathilde

Mathilde


Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Lekker Retro
KvK-nummer: 64607313
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Adres: Fuchsiastraat 2, 5241 CK Rosmalen (vestigingsadres, geen winkel of magazijn)
Let op: Lekker Retro is geen fysieke winkel. Langskomen om een product te bekijken of het afhalen van een bestelling is alleen mogelijk op afspraak!

Mail: info@lekkerretro.nl
Telefoon: 073-8220217
Whatsapp: 06-10774570